onsdag, desember 20, 2006

Dagens iPod 20.12.06

*Shirley Horn: "You're nearer"
*Dianne Reeves: "I concentrate on you"
*Donald Fagen: "H gang"
*Pet Shop Boys: "Home and dry"
*Elvira Nikolaisen: "Not my place"
*Marvin Gaye & Tammi Terrell: "Ain't nothin' like the real thing"
*Jürgen Paape: "So weit wie noch nie" (Erlend Øye DJ kicks"
*Fingathing: "You fly me"

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Et lite spørsmål som ikke har noe med dagens ipod å gjøre...:-)
Du virker å være musikkbevandret, og har du dermed noen tips å komme med når det gjelder klassisk musikk? Dette til en "nybegynner" som ønsker å starte en samling med klassisk musikk. De store kjente verkene skal selvfølgelig inkluderes, men de er jo utgitt i uendelige innspillinger med ulike orkestre etc. Har du en egen 10 på topp liste (eller 100 på topp for den del) over "must haves"? Da innenfor alle sjangre av klassisk musikk, det være seg symfonier, kor, pianokonserter - nytt og gammelt etc, etc. Etter hvert vil jeg nok finne ut hvor hovedtyngden vil ligge. Til jul kjøpte jeg meg Bachs juleoratorie (Gardiner) - samt nøtteknekkersuiten med New York Ballet Orchestra. Jeg ønsker å sitte igjen med gode kvalitetsinnspillinger, med kjente og/eller dyktige utøvere.
Om du ikke selv har tips å gi meg - har du kjennskap til "lister"/anbefalinger som evnt. ligger ute på nettet e.l.? Har søkt litt rundt, uten å finne det jeg leter etter.
Du har tidvis vært inne på musikk også i din glamourblogg - så dersom du vil flytte innlegget dit, så er det helt greit :-)

Bach - Beegees sa...

Hei!
Jeg kan absolutt gi deg noen tips - jeg må bare tenke litt først! Og det var kanskje en idé å legge det ut både her og i glamourbloggen, så følg med - skal prøve å få laget en handleliste til deg i løpet av en ukes tid! :)

Anonym sa...

Helt fantastisk - jeg venter i spenning... ;-)