mandag, desember 03, 2007

Status pr 3. desember


Status i mitt prosjekt: For 11 dager siden var jeg på Haydn. Nå er jeg et godt stykke uti Mozart. Derimellom var det bare en bitteliten Boccherini...

I tillegg har jeg hørt på An Oscar Peterson Christmas, diverse barokkjulekonserter av Torelli, Corelli, Manfredini og Vivaldi spilt av Il Giardino Armonico, og Baroque Organ Music for Christmas med Per F. Bonsaksen.

Her går det unna!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er egentlig ingen stor fan av Mozart, men jeg har en snodig fascinasjon for fagottkonserten.. Også fagott da- av alle ting..

Bach - Beegees sa...

Ingen kan gjøre fagott som Mozart! :) Han er kongen av treblås, spør du meg. I motsetning til sine forgjengere skrev han ingenting for trompet, men fokuserte på treblås og på valthorn, og gjerne kombinasjonen av disse - som i blåseserenadene, den siste plata jeg hørte på i går. Nydelig!

Anonym sa...

Enig! Jeg har en utslitt plate med hans treblåserkonserter, og det er stort sett det eneste av Mozart som jeg virkelig verdsetter. Eller-det var kanskje litt vel generalistisk da.. Jeg leste akkurat Ella-posten din; også min jazzfavoritt! Jeg har arvet noen dyrebare plater med henne, som oppbevares brannsikkert..