fredag, desember 19, 2008

Jolo el Grantre & The Luxury Band feat. Neo Dada

Den neodadaistiske prins i toppformJono el Grandes julekonsert på Parkteatret bør bli en årlig tradisjon, om det ikke allerede er det. Når det nærmer seg jul, og det begynner å vokse granbar ut av hoftene til Jono, forandrer han seg sakte men sikkert til Jolo el Grantre - halvt nisse, halvt juletre.

The Luxury Band har gjennomgått noen forandringer utseendemessig også - Terje har droppet bestemor-nattlua til fordel for hatt og Carly Simon-hår, Dr. Løk har fått brunt skjegg og langt hår med pannelugg samt tonet ned mønsteret i skjørtet en smule, Clackraphoduzzamella von Galgrypotti har droppet prestekjolen og heliumsballongene i håret (rett og slett klippet det av seg), Ace of Bass er nylig avdød og ser sånn ut også, der han står og spiller, og pianisten er byttet ut i sin helhet. En strykekvartett og en fagottist i Rosa Panter-outfit entret scenen etter pause.
I tillegg var det den neodadaistiske prinsen Neo Dadas 92årsdag, han var i god form, nyforlovet og dansende, som man kan se på bildet øverst.


Jolo og bandet fremførte en rekke guddommelige og utopiske hits; Cuban Serum, Good Gracious, Tango on the Crest of Reality, hyllesten til Reidun Loge, samt utdrag fra Meldrøyeoperaen og Oslo City suite.
La det ikke gå et år til neste gang!

Ingen kommentarer: