lørdag, mars 29, 2008

Same old same old

Repertoaret er jammen ikke forandret. Her klinger stadig en hyllest til Valdres.

*sukk*

4 kommentarer:

Anonym sa...

hihi, dette var jo nesten komisk-men akk så enerhverende! min nabo har 1 plate med 1 låt som han spiller om igjen og omigjen...så dette er kjent. Hva med å gi den fine naboen noen noter i vår-presang :-)

Anonym sa...

Min nabo som er nokså ung spiller Puff, the magic dragon (skjønt jeg tipper det står Puff, den lille dragen i notene hennes) om og om igjen på althorn. Hun øver akkurat passe sporadisk, slik at det bare er sjarmerende med den ikke alt for bratte innøvingskurven:-)
Anbefaler bloggeren å se filmen "Du levande", og dermed bli glad for at naboen ikke er flittig stortromme-spiller...
Lyd fra naboer er en del av å bo i by. En får være glad de ikke sloss og skriker, tross alt:-)

Bach - Beegees sa...

Kjerstif: Jeg ser igrunnen mer på det som en kuriositet :) Har vært borti verre. Men Valdresmarsjen er liksom ikke verdens festligste låt i lengden.

Fruen: Jo takk, slåssing, skriking og psykotiske (faktisk!) hyl var det her i halve 2007. Det bodde to houseparty-narkomane i etasjen under her i vårt ellers så stabile borettslag. Vi våknet hver eneste natt av redselsfulle hyl (hvis vi i det hele tatt hadde fått sove) av typen "Jeg HAATER DEG!!!", og tilkalte politiet ved et par anledninger. Nå er de heldigvis ute. Min valdresmarsj-klaging var av mer humoristisk karakter ;)

Anonym sa...

Vedkommende drømmer kanskje om en karriere i 3. Gardekompani ;-)

Det er vel snart søknadsfrist der?????