onsdag, mai 14, 2008

Kuriosa


Tid: Lørdag kveld
Sted: Et utested i en middels stor norsk by
Happening: Grand Prix-aften
Deltagere på scenen: Et lokalt band med tre gjestesangere
Repertoar: Ulike men svært kjente låter fra Grand Prix-historien..

...men allikevel ikke kjente nok til at den yngste sangerinnen (ca 19?) kunne hele teksten til "La det swinge", som hun måtte ta på direkten pga frafall. Så hva skjedde da hun etter andre vers (som egentlig var første vers i reprise) hadde sunget refrenget? Jo, hun kjørte på med refrenget en gang til og trodde låta var ferdig. Akkurat da var det intens blikkveksling mellom rockegitarist og bassist - og etter at refrenget var over for andre (eller egentlig tredje) gang, skred gitaristen fort bort til mikrofonen sin og tok styringa med følgende linje "Føler duuu hvor gjeeeerne duuu vil danseeee, woah woaahh.." - i oktaven under, med svært tatoverte armer og et utseende som var mer Metallica enn Bettan. Men med respekt for låta og ansvar for at gjennomføringen skulle gå riktig for seg.


Rock'n'roll!!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahahahahahahahahahaaaa! Jeg ler meg ihjel:-) Sånne episoder ELSKER jeg, nok til å holde humøret oppe i mange dager! Jeg tipper han kjente at han levde her og nå!

Tusen takk for videreformidlingen
:-)

Bach - Beegees sa...

ja, det var virkelig morsomt! Det er et langt stykke fra Bettans puddelpermanent og lilla paljettjakke, til militærgrønn skjorte med oppbrettede ermer, tatoverte armer og frisert skjegg på haka. Men innlevelsen var det ikke noe å si på! (han sang jo mye bedre enn henne også)