lørdag, august 23, 2008

Plateprosjekt - snart ferdig med C

I mitt alfabetiske plateprosjekt som jeg begynte på for snart et år siden, altså der jeg lytter igjennom alle mine plater etter alfabetet (bortsett fra de klassiske, som jeg tar kronologisk etter komponistens fødselsår), har jeg nå kommet et godt stykke uti C. Nemlig CRA. Og dermed dukket Beverley Craven opp - debutplata hennes, som jeg nærmest slet ut da jeg var femten. Noen som husker denne?


Min favoritt på albumet.

Det er flere små fine perler på denne platen - denne var vel en enda større hit. (Jeg tok den opp på video fra pop-programmet Panorama på NRK i 1990, ledet av tvillingbrødrene Robert og Harald Stoltenberg.)

Det har vært en del småkjipt på C, ikke minst en nittitalls Randy Crawford som jeg fikk på jobben en gang. Rett på loppis med den. 

Etter Cra kommer Cro (heldigvis ikke noe Creedence her i huset), nemlig Crosby,Stills&Nash. Hurra!


1 kommentar:

Grete Westrum Sortland sa...

Husker denne, ja. Var vel i femtenårsalderen jeg også da den stod i kassettspilleren min. Forøvrig hadde jeg kopiert den fra venninna mi om jeg ikke husker feil. Vet ikke om hun hadde originalen heller. Så mulig den var en kopi av en kopi. Hehe. Tviler på at lydkvaliteten var særlig god, men tror ikke det brydde meg.