tirsdag, november 01, 2005

Melodi Grand Prix-jubileet forrige helg

Noen som så på? Vinneren var vel ganske åpenbar, mange av de nominerte hadde vel egentlig ikke fortjent å bli nominert (De valgte Diva istedet for Ding-a-dong? Ein bisschen Frieden istedet for Hallelujah? My number one istedet for A-ba-ni-bi? whaaat?) - og mye var kanskje litt halv-flaut. Men det var morsomt også! Dog var det to ting som var utrolig irriterende:
1. Istedet for å få se/høre låta i sin helhet, hadde de kuttet ut andre vers og gikk altså rett fra første refreng over i bridge og deretter siste refreng. 1/3 av hver låt var borte. Og det skal vi liksom stemme over?
2. Istedet for å få SE de gamle innslagene, måtte vi se på de teite danske danserne som åpenbart var der for å underholde folk i salen. Vi tv-seere burde vel få se innslaget som det var? De danserne ødela jo alt. Meningsløst!

Jeg satt i juryen denne gangen også, og vi var i studio tidligere på dagen og fikk se alle innslagene I SIN HELHET på dvd og stemte på den måten. Våre stemmer talte halvparten av the Norwegian vote. Jeg tror ikke jeg hadde kunnet stemme utifra det som ble sendt på tv...

Ingen kommentarer: