lørdag, april 19, 2008

Dagens fangst


Jeg stakk innom loppis på en skole i nærheten, og kom over den ene perlen etter den andre. Resultat: 11 LPer (Oistrakh spiller Franck, bl.a.), og det aller aller beste: Musikkens Verden!! Denne koster rundt 650 på antikvariatene i Norge. Loppis-pris: 40 kroner. Ja takk! Mahogniinnbinding og et enormt antall sider = 3,5 kilo. Kun ett minus: Innrøyket så det holder. Nå ligger den på lufting.  3 kommentarer:

Anonym sa...

Virkelig grattis med 'Musikkens verden'! Det var en av yndlingsbøkene mine da jeg var lita - til å bla i og se på de spennende bildene og notene, selvsagt.

Anonym sa...

Hm, det er en morsom side du har her. Men jeg føler at siden du ikke nevner Schuberts trio i ess-dur, så kan det kanskje bety at du ikke har hørt den. Nesten ingen glemmer den etterpå, særlig ikke med Stern/Rose/Istomin trio :^)

Bach - Beegees sa...

Hagenpahytta: Samme her, bladde mye i mormor sin!

Magnus N: Den logikken holder ikke, hehe. Jeg har absolutt hørt den og den er veldig fin! Jeg har så mange ting i hodet som jeg skulle ha skrevet om, og har hele tiden dårlig samvittighet på gode musikkens vegne fordi jeg ikke rekker å skrive om alt :)