onsdag, april 23, 2008

Whitney


Whitney Houston var bare 21 år da hun slo igjennom i 1985, og klippet nedenfor er fra en av hennes første store opptredener - nemlig hos David Letterman samme år. Så ung, så fersk som artist, men allikevel så profesjonell og avslappet. Whitney hadde et talent man ikke ser maken til så veldig ofte - kanskje er det fordi denne soulballadegenren er litt ute av hitlistene akkurat nå, men iallefall: de riktig store stemmene er det jammen langt mellom. Og Whitneys stemme var virkelig en av de største i vår tid.

Det er vemodig å tenke på at hun er/har vært så langt nede, og at det helt sikkert må ha preget stemmen hennes, og at et eventuelt comeback kan bli en skuffelse. Trist.

Men hør på dette...


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hun var helt fantastisk! Hun har bare så sinnsykt mye mer sjel i stemmen enn andre dyktige popsyngedamer som Mariah Carey. Jeg har en DVD med masse hits fra Whitney gjennom 3 tiår, og den kanskje aller flotteste sporet der er da hun synger the star spangled banner under Super Bowl (under Gulfkrigen). Spinkle dama i grilldress ruler fullstendig over den stappfulle arenaen, og får alle millionene over hele verden som ser kampen på tv til å føle seg skikkelig pro-amerikansk. Jeg kødder ikke. Se sjøl: http://www.youtube.com/watch?v=qciWEufZ2xA

Bach - Beegees sa...

Å synge fra hjertet er alfa og omega for sangere - tror man ikke på dem, er alt tapt. Whitney tror man på!