søndag, februar 03, 2008

Og da var jeg i gang med Beatles


Jeg hopper vilt mellom jazz og pop nå. Midt i Cannonball Adderley fant jeg ut at jeg ville høre Beatles. Og for å varme opp før jeg begynner på deres komplette diskografi (altså de 13 platene man regner som hovedplatene deres, ingen obskure utgivelser eller samlinger medregnet), kaster jeg meg over en plate med tittel "Golden Beatles", som min mann fikk i gave fra Bulgaria for 14-15 år siden. En egentlig helt ok samling med fokus på de første seks platene. "I should have known better", "Girl", "Michelle", "And I love her", "All my loving" og sånt. Det er koselig å høre disse låtene med jevne mellomrom.

Og jeg gleder meg til å høre gjennom alle Beatlesplatene mine framover.
Av alle band og artister jeg regner som store favoritter, er det omtrent bare Beatles jeg aldri har hørt live. Det toget har gått. Og jeg kan fremdeles ikke fatte at George Harrison er død...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Og når du er igang med beatles, vil jeg på det sterkeste anbefale "the rutles", og da platen "all you need is cash" eller filmen med samme navn! På youtube ligger det drøssevis med klipp og låter fra selvsamme film. Et MUST have, for alle som liker Beatles og monthy python!

Bach - Beegees sa...

Takk for tipset, The Rutles hadde jeg helt glemt!! Hva skulle vi gjort uten youtube?